Під Дніпром вісім вагонів зійшли з колії та перевернулись: УЗ змінила маршрут

Внаслідок цього пошкоджено залізничну колію та електричну опору
Головне
Під Дніпром вісім вагонів зійшли з колії та перевернулись: УЗ змінила маршрут
Перевернуті вагони (фото: ДСНС)
6 Лютого 2021, 14:38
читать на русском

Зранку 6 лютого поблизу залізничної станції Воскобійня у Дніпропетровській області під час руху зійшли з колії 8 вагонів вантажного потягу.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

6 лютого о 2:05 виникла аварія на залізниці поблизу залізничної станції Воскобійня. Під час руху за маршрутом: “ст. Кривий Ріг — ст. Нижньодніпровськ-Вузол” 8 вагонів вантажного потягу (складається з 57 вагонів) зійшли з колії, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок цього пошкоджено залізничну колію та електричну опору, в результаті чого певний час не було світла, а також 4 вагони, які перевозили клінкер, перекинулися. До того ж загиблих та постраждалих немає.

О 7 ранку було відновлено електропостачання на аварійній ділянці та рух залізничного транспорту, проте УЗ змінила маршрут руху поїздів. Про це вона повідомила у своєму Telegram.

Зокрема, поїзди №116 Київ - Покровськ - Бердянськ, №12 Київ - Новоолексіївка, №38 Київ - Запоріжжя, №92 Одеса - Костянтинівка почергово пропущені своїм маршрутом через станцію Дніпро-Головний.

Читайте також

Вказано, що поїзди №54 Одеса - Дніпро, №80 Київ - Дніпро, №4 Ужгород - Запоріжжя, №42 Трускавець - Дніпро та №86 Львів - Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом через станцію Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.

Крім того, організовано спеціальний поїзд для довезення до станцій Дніпро-Головний та Кам’янське-Пасажирське пасажирів з поїзда №86 Львів - Новоолексіївка.

Також забезпечена пересадка на поїзд №12 Київ - Новоолексіївка пасажирів, які прямують до станцій Мелітополь, Якимівка та Новоолексіївка, з решти поїздів, що затримуються.

Нагадаємо, що 26 січня під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи.

1