Під телеканалом "НАШ" влаштували акцію протесту: сталися сутички з поліцією та затримання

Активісти вимагали закриття телеканалу
Під телеканалом "НАШ" влаштували акцію протесту: сталися сутички з поліцією та затримання
Скрін з відео
4 Лютого 2021, 15:21
читать на русском

У Києві під будівлею телеканалу "НАШ" активісти влаштували акцію протесту та вимагали його закриття. В ході протесту сталася бійка між поліцією та мітингувальниками.

На акцію під назвою "Доб'ємо гнид", передає "Украина Сейчас" в Telegram, зібралися представники націоналістичних організацій.

За інформацією "Київ Оперативний" у Telegram, активістів під будівлю телеканалу не пустили правоохоронці, мотивуючи тим, що у заявці на акцію була вказана інша адреса.

Як повідомляє PavlovskyNews, під телеканалом "Наш" згодом почалися зіткнення націоналістів і поліції з Нацгвардією. Деяких учасників протесту правоохоронці затримали.

Протистояння почалося після того, як учасники акції за закриття телеканалу спробували прорватися до будівлі.

Читайте також

Згодом між лідером націоналістів Євгеном Карасем і ведучим телеканалу "Наш" Максом Назаровим виник словесний конфлікт. Карась пообіцяв влаштувати сафарі.

За інформацією Вартові Еспресо, під час сутичок постраждали мітингувальники.

Згодом ситуація під телеканалом "Наш" стабілізувалася. Націоналісти пішли, проїзд для автотранспорту по вулиці Жилянській знову відкрили. Біля входу в телеканал продовжує чергувати поліція.

Також Національний корпус перевірив, як антиукраїнські телеканали дотримуються рішення Ради Національної безпеки й оборони про припинення діяльності "NewsOne", "ZIK", "112 Україна".

Нагадаємо, що 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

1