Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії полюбляв дитяче порно - поліція

Слідчі перевірили комп’ютер чоловіка
Важливо
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії полюбляв дитяче порно - поліція
Підозрюваний у вбивстві дівчинки Фото: МВС України
18 Березня 2021, 16:34
читать на русском

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марійки із села Щасливе любив переглядати дитячу порнографію.

Про це заявили у Національній поліції.

Зазначається, що під час проведення огляду оселі підозрюваного, окрім інших предметів, слідчі перевірили комп’ютер чоловіка.

В історії пошуку в інтернет-браузері поліцейські виявили численні перегляди сайтів з дитячою порнографією, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Під час вивчення особи підозрюваного встановили, що чоловік чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності: тричі - за нанесення тілесних ушкоджень і один за хуліганство.


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. В ході візуального огляду поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області. Чоловік може отримати довічне позбавлення волі.

Всі дні підозрюваний відмовлявся давати свідчення, а 18 березня таки зізнався у своєму злочині. Він розповів, як тіло мертвої 7-річної дівчинки засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

1