Підозрюваний у вбивстві Марійки Борисової був судимий: названо злочини

Чоловік був засуджений за хуліганство у 1997 році
Важливо
Підозрюваний у вбивстві Марійки Борисової був судимий: названо злочини
Підозрюваний у вбивстві дівчинки Фото: МВС України
15 Березня 2021, 14:37
читать на русском

62-річний житель селища Щасливе, який підозрюється у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марії Борисової, раніше був засуджений за хуліганство та тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили під час брифінгу в обласному главку поліції.

Чоловік був засуджений за хуліганство у 1997 році, потім за тяжкі тілесні ушкодження, а у 2002 році - за середньої тяжкості тілесне ушкодження. Звільнився з тюрми у 2005 році. Після цього серйозно до полу зору правоохоронців не потрапляв, але порушував адміністративне законодавство - дрібне хуліганство, - сказав Олександр Прокудін.

Читайте також


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. В ході візуального огляду поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області. Чоловік може отримати довічне позбавлення волі.