Підривом будинку у Білогородці намагалися приховати вбивство

Мешканця будинку вбили та вирізали йому серце і легені
Головне
Підривом будинку у Білогородці намагалися приховати вбивство
Вибух у Білогородці Фото: ДСНС
22 Червня 2021, 18:53
читать на русском

Причиною вибуху у п'ятиповерхівці Білогородки (Київська область) було умисне приховування вбивства.

Як повідомив в ефірі телеканалу "Україна24" заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, стало відомо, що загиблому чоловіку, якого знайшли після пожежі, завдали кілька ножових поранень, після чого вирізали йому серце та легені, а вже потім тіло облили легкозаймистою речовиною та підпалили.

Підозрюваного в цьому злочині вже затримали, нині він у СІЗО. Це чоловік 1978 року народження, моряк. Мотиви звірячого вбивства поки невідомі. Нині йому готуються вручити підозру. В будинку працює спеціальна комісія, вони оглядають місце інциденту, аби оцінити масштаби збитків, - йдеться у повідомленні.

За інформацією Київської обласної державної адміністрації, унаслідок вибуху та пожежі загинула одна людина, ще 14 мешканців звернулися за медичною допомогою. Постраждали вісім квартир на п’ятому поверсі та по дві квартири на четвертому і третьому поверхах.

Будемо залучати кошти для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня. Питання допомоги постраждалим тримаю на особистому контролі, — заявив голова КОДА Василь Володін.

За його словами, 14 осіб із будинку вже відселили, майно мешканців будинку охороняє поліція.

Нагадаємо, 21 червня у селі Білогородка Бучанського району у п’ятиповерховому житловому будинку у квартирі на третьому поверсі стався вибух, після чого одна з квартир загорілася. Згодом президент Володимир Зеленський наказав якнайшвидше встановити причини трагедії.

Читайте також

1