Поліція затримала дівчину та хлопця, що курили у потягу метро - яке покарання їм загрожує

Молодики кажуть, що курили цигарки та знімали відео про це задля розваги
Поліція затримала дівчину та хлопця, що курили у потягу метро - яке покарання їм загрожує
Куріння Фото: Kei Scampa з Pexels
29 Квітня 2021, 13:00
читать на русском

Поліцейські столичної підземки затримали хлопця та дівчину, які курили в потягу метрополітену.

Як повідомляє столична поліція, під час моніторингу мережі інтернет на одному із сайтів співробітники управління поліції в метрополітені виявили відео, на якому парубок з дівчиною під час поїздки у вагоні метро курять цигарки.

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, після проведення заходів правоохоронці затримали двох місцевих мешканців.

Ми опрацювали записи з камер відеоспостереження та встановили маршрут руху ймовірних порушників правопорядку у столичній підземці. Вже після зібраної інформації за прикметами встановили їх місцезнаходження та згодом затримали хлопця, а потім дівчину. Свій вчинок вони пояснили, що курили цигарки та знімали відео задля розваги, аби потім його викласти до соціальної мережі, - каже Ніконов.

Порушники – 21-річна дівчина та 24-річний хлопець. Відносно них працівники управління поліції склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім того, правоохоронці провели з ними профілактичну бесіду, аби в майбутньому вони не вчиняли такі дії.

Раніше у соцмережах почало ширитися відео, на якому хлопець та дівчина курили в порожньому вагоні столичної підземки під час його руху.

Згодом дівчина, яка показово порушила правила користування метро та карантинні обмеження, записала нове відео, в якому прокоментувала своє ставлення до ситуації. Замість вибачень вона заявила, що не переймається через обурення людей.

18+! На відео присутня нецензурна лексика:

Читайте також

1