Помер оборонець Донецького аеропорту кіборг Ігор Гофман

Повідомляється, що ветеран помер від онкологічної хвороби
Важливо
Помер оборонець Донецького аеропорту кіборг Ігор Гофман
Ігор Гофман Фото: скріншот з відео Гофмана з Донецького аеропорту
29 Березня 2021, 14:21
читать на русском

Помер Ігор Гофман, ветеран 93 бригади "Холодний Яр", кіборг-оборонець Донецького аеропорту.

Про це повідомляє 93-тя ОМБр "Холодний Яр" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Побратими Гофмана повідомляють, що Ігор довгий час боровся з онкологічною хворобою.  Також стало відомо, що незадовго до загибелі він отримав позитивний тест на коронавірус.

Ігор Гофман

Ігор Гофман Фото: Vera Gofman у Фейсбуці

Донька попросила запам'ятати її батька "таким, яким він був, а не тим, що від нього залишалося у боротьбі з тяжкою хворобою". Вона зазначила, що останнім бажанням батька було поховати його без прощання. І проти цього бажання родина не піде, зокрема й через те, що в Ігоря був позитивний тест на ковід. Дружина Ігоря через ковід із ускладненнями у важкому стані у лікарні, тому родина просить поки її не турбувати й висловити співчуття пізніше, - йдеться у повідомленні.

Кулеметник 93-ї ОМБр Ігор Гофман до війни був приватним підприємцем у будівельній сфері. Після подій в Іловайську в серпні 2014-го пішов на війну добровольцем. Брав участь у боях за Донецький аеропорт – захищав старий термінал, диспетчерську вежу, будівлю пожежної частини.

Оборона Донецького аеропорту тривала від 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. 242 дні українські військові протистояли навалі бойовиків та російських окупантів.

1