Президент доручив створити спецпрограму підготовки інженерів-авіаконструкторів

Питанням займатиметься "Укроборонпром"
Головне
Президент доручив створити спецпрограму підготовки інженерів-авіаконструкторів
Літак Фото: Офіс президента
7 Лютого 2021, 17:20
читать на русском

Президент Володимир Зеленський доручив "Укроборонпрому" спільно з Міністерством освіти і науки та НТУУ "КПІ" створити та протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-конструкторів ім. О. К. Антонова.

Про це повідомляє Офіс президента на своїй сторінці у Фейсбуці.

Україна має й надалі пишатися нашими інженерами. Тому президент Володимир Зеленський дав доручення "Укроборонпрому", до якого входить підприємство "Антонов", спільно з Міністерством освіти і науки та НТУУ "КПІ" створити та протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-конструкторів ім. О. К. Антонова, - йдеться у повідомленні.

В ОП зазначають, що Зеленський доручив також Кабінету міністрів "розробити стимули, щоб талановиті молоді інженери могли й далі прославляти Україну на весь світ".

Читайте також

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський  доручив Раді національної безпеки та оборони найближчим часом розглянути питання реформування концерну "Укроборонпром".

Концерн "Укроборонпром" наполягає збільшити частку держпідприємств у розподілі оборонного замовлення для потреб українських силовиків.

1