Путін не готовий говорити з Зеленським про "український Крим"

Зустріч може відбутись лише в контексті прикордонного співробітництва, як вважають представники РФ
Головне
Путін не готовий говорити з Зеленським про "український Крим"
Володимир Путін та Дмитро Пєсков (Фото: Известия)
23 Травня 2021, 19:24
читать на русском

Президент РФ Володимир Путін готовий обговорювати з Володимиром Зеленським Крим, але в плані прикордонного співробітництва щодо лінії регіонів двох країн.

Про це заявив прессекретар Путіна (досьє Володимира Путіна) Дмитро Пєсков в етері телеканалу "Росія-1" у програмі "Москва. Кремль. Путін", передає ТСН.ua.

Наші українські візаві, наприклад, кажуть: ми будемо обговорювати Крим. Але якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва, а Росія має прикордонне співробітництво по лінії регіонів з зарубіжними країнами, - якщо в цьому плані, то я впевнений, що Путін буде готовий, - зазначив він.

Пєсков також додав, що "якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим - регіон Російської Федерації, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати".

Він нагадав, що "в конституції чорним по білому написано, що це кримінальний злочин - говорити про відчуження територій Російської Федерації".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський та президент США Джо Байден можуть зустрітися вже у червні 2021 року.

Читайте також