Рейсовий автобус потрапив у ДТП в Харківській області: є постраждалі

Внаслідок зіткнення автобусу та легковика травми отримали п'ятеро людей
Рейсовий автобус потрапив у ДТП в Харківській області: є постраждалі
ДТП Фото: Відділ комунікації поліції Харківської області
4 Грудня 2020, 16:40
читать на русском

Поліція Харківської області встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди у Чугуївському районі, де зіштовхнулися легковик та рейсовий автобус.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля Fiat та четверо його пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 44-річний водій рейсового автобуса "Харків-Двурічна" та близько 40 пасажирів в автопригоді не постраждали.

Читайте також

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" неподалік міста Чугуєва.

Попередньо встановлено, що 30-річний водій автомобіля Fiat здійснив зіткнення з рейсовим автобусом NEOPLAN, який зупинився на перехресті для виконання повороту ліворуч в напрямку селища Коробочкіне, - повідомляють правоохоронці.

ДТП у Харківській області

ДТП у Харківській області Фото: поліція

Нагадаємо, днями у Харкові на 64-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу на червоне світло, наїхала вантажівка.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Лікарі і очевидці кажуть, що шансів вижити у неї не було – удар був такої сили, що пенсіонерці відірвало голову.

23 листопада на проспекті Ландау у Харкові трапилася ДТП, в результаті якої загинув чоловік. За свідченнями очевидців, він переходив вулицю на пішохідному переході. Там, на величезній швидкості чоловіка збила автівка Mercedes. Від сильного удару йому відірвало голову.

1