Ремонт доріг і мостів та перекриті вулиці: Київ стоїть у заторах

Серйозні затори утворились в центрі столиці
Важливо
Ремонт доріг і мостів та перекриті вулиці: Київ стоїть у заторах
Затор, транспорт, автомобіль Фото: STANLEY NGUMA з Pexels
1 Червня 2021, 14:45
читать на русском

В Києві станом на 14:30 утворились затори, рух ускладнений через ремонтні роботи доріг і мостів, внаслідок чого перекриті деякі вулиці. 

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Серйозні затори утворилися на проспекті Бандери від Куренівського парку до розв'язки на парк Муромець. У заторах стоїть Набережно-Хрещатицька, практично весь Поділ, центральна частина міста, проспект Перемоги від станції метро "Політехнічна" до цирку, а також бульвар Лесі Українки і Південний міст.

Крім цього, жителі Троєщини намагаються оминути затори, поїхавши на міст Метро і в бік Ленінградської площі.

Причиною стали ремонтні роботи доріг і мостів, які проводить "Укравтодор".

Зокрема, на Володимирському узвозі розпочали ремонт бруківки, роботи виконуються на різних ділянках.  Під час ремонту рух транспортних засобів будуть частково обмежено. Крім цього, ремонт проводиться і на вулиці Патона.

За даними "Київавтодор", від 2 червня до 31 липня триватиме ремонт на просп. Шухевича. У ніч проти 3 червня на ділянці від вул. Бальзака у напрямку Північного мосту влаштовуватимуть верхній шар покриття.

Нагадаємо, що Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало фрезерування на трасі Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь у Черкаській області.

1