Ремонт доріг у Києві: які вулиці перекриті та де очікуються затори

Комунальники ремонтують дорожне покриття одразу у кількох районах столиці
Важливо
Ремонт доріг у Києві: які вулиці перекриті та де очікуються затори
Ремонт доріг Фото: Київавтодор
3 Червня 2021, 05:03
читать на русском

Комунальники повідомили про масштабне перекриття вулиць столиці через дорожній ремонт.

За даними "Київавтодору", перекриють або частково обмежать рух на наступних ділянках:

  • вулиця Ружинська
  • перетин вул. Бальзака і просп. Шухевича
  • біля станції метро "Видубичі" - на підйомі зі Столичного шосе на естакаду
  • вулиця Костьольна до вул. Михайлівської
  • вулиця Трьохсвятительська
  • вул. Народного Ополчення
  • на ділянці від вул. Смілянської до пл. Севастопольської.

Комунальники повідомили, що на вул.Ружинській обмежено рух транспорту до 23 червня. Тут розпочався середній ремонт. Оновлюється покриття на ділянці від вул. Саратовської до вул. Я. Корчака. Під час ремонту рух частково обмежено.

До 20 червня триватиме новий етап ремонту деформаційних швів на шляхопроводі на перетині вул. Бальзака і просп. Шухевича. Під час ремонту рух частково обмежено.

З 22:00 4 червня до 6:00 7 червня на розв'язці біля ст.м. "Видубичі" відбудеться поточний ремонт. Покриття оновлюватимуть на підйомі зі Столичного шосе на естакаду. Роботи виконають на вихідних, щоб менше впливати на трафік. Під час ремонту рух частково обмежено.

З 5 до 27 червня триватиме ремонт вулиці Костьольної. Оновлюватимемо її від вул. Михайлівської і до будинку №8. Також середній ремонт розпочинається на сусідній вулиці - Трьохсвятительській. Покриття на ній оновлюватимемо від вул. Костьольної до будинку №11. Роботи виконають комплексно, аби двічі не обмежувати рух. Під час ремонту рух частково обмежено.

З 7 червня до 11 липня на вул. Народного Ополчення розпочинається середній ремонт. Покриття оновлюватимуть на ділянці від вул. Смілянської до пл. Севастопольської. Навесні поточний ремонт виконали на інших частинах вулиці. Під час ремонту рух частково обмежено.

Нагадаємо, у Києві на Володимирському узвозі частково обмежать рух до 31 липня, оскільки ремонтуватимуть покриття з бруківки.

Читайте також

1