Розвідники показали відео знищення позицій окупантів в зоні ООС (відео)

Військові показали роботу снайперів і знищення військової техніки
Розвідники показали відео знищення позицій окупантів в зоні ООС (відео)
Війна на Донбасі (Фото: штаб ООС)
25 Березня 2021, 15:14
читать на русском

Група розвідки К2 54-ої бригади показала відео знищення бронетехніки, військових позицій і кількох окупантів у районі ООС.

Відповідне відео розвідники розмістили в Ютубі та на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами розвідників, вони довгий час не показували відео своєї роботи через технічні проблеми. Але зараз їм вдалося їх вирішити, і вони опублікували відео.

За словами розвідників, на відео опорні пункти батальйону "Схід" російсько-терористичних військ. З цих позицій довгий час порушували перемир'я і обстрілювали позиції ЗСУ.

Розвідники деякий час вели спостереження за цією позицією різними методами, і в один із днів завдали вогневого удару у відповідь із незабороненого виду озброєння, - прокоментували свої дії військові.

Читайте також

На відеозокрема показано знищення укріпрайонів російських найманців, і військової техніки, ліквідацію особового складу і снайперську роботу.

Результати ви бачите самі. За розвідувальними даними кілька "бравих" вояк "захисників русского мира" поїхали слухати пісні Кобзона, — підсумували розвідники.


Контекст. Днями у міноборони повідомили, що Російська Федерація продовжує поставляти терористам на Донбасі зброю і військову техніку. При цьому Росія також поширює фейки про кількість поставленої техніки.

У соцмережах і російських ЗМІ поширювали повідомлення про те, що Росія на Донбас перемістила понад 100 танків Т-72. Таку інформацію українські розвідники назвали фейком, що використовують задля посилення деструктивного впливу на місцеве населення.

Також в управлінні розвідки Міністерства оборони розповіли, що на Донбасі постійно перебувають близько 50 російських снайперів. Свої навички вони відпрацьовують на території України.

1