Рятувальники витягли потопельника, над яким сміявся мер Марцінків

Тіло спливло не там, де його шукали рятувальники
Рятувальники витягли потопельника, над яким сміявся мер Марцінків
Лід, крига (фото: ДСНС)
12 Березня 2021, 16:00
читать на русском

В Івано-Франківську знайшли тіло чоловіка, який потонув у міському озері дев'ятого січня. Мер міста Руслан Марцінків у січні на нараді смішив чиновників жартами про нього.

Про це розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Ігор Влізло у коментарі виданню "Суспільне".

За його словами, тіло потопельника знайшли в іншому місці від того, де його шукали.

Ми вели пошуки в іншому місці - там, де бачили його очевидці. А тіло сплило в іншому місці - зі сторони, де є дачі, де "моржі" мають невеличку станцію, - зазначив Влізло.

Читайте також


Контекст. 9 січня о 19:25 в Івано-Франківську рятувальники отримали повідомлення про те, що в міському озері топиться людина. Втім, чоловіка в озері так і не знайшли.

У соцмережах поширили відео, на якому мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на нараді смішив чиновників жартами про потопельника, якого не могли знайти місцеві рятувальники.

Він вирішив "приколотися" над тим, що рятувальники три дні не можуть знайти тіло чоловіка, який ймовірно, втопився у міському озері. Мовляв, до пошуків залучено надто багато служб і потопельник "спливе сам". Після цього Марцінків (досьє Руслана Марцінківа) припустив, що потопельник "поплавав і пішов додому".