СБУ підтвердила обшуки в офісі Коломойського у Києві

Правоохоронці проводили обшуки у справі ПАТ "Центренерго"
СБУ підтвердила обшуки в офісі Коломойського у Києві
23 Квітня 2021, 14:14
читать на русском

Служба безпеки України підтвердила обшуки у бізнес-центрі Millennium, де розміщений офіс олігарха Ігоря Коломойського. Вони відбувались у справі про публічне акціонерне товариство "Центренерго".

Таку інформацію підтвердила пресслужба СБУ журналістам "Радіо Свобода".

22 квітня 2021 року співробітники СБУ провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. У результаті вилучено електронні носії інформації та документи даного товариства. Наразі тривають слідчі дії, - зазначив речник відомства Артем Дехтяренко.

За його словами, СБУ проводить досудове розслідування у справі про продаж компанією "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії за цінами, які на 20-30% є нижчими собівартості її виробництва. На думку слідчих, це спричинило збитки та розтрати майна компанії на майже 225 млн грн.


Контекст. Вночі з 22 на 23 квітня силовики провели обшуки в київському бізнес-центрі, де розміщений офіс олігарха Ігоря Коломойського.

Правоохоронці проводили обшуки у справі ПАТ "Центренерго" (ПАТ звинуватили у продажі компанії Коломойського електроенергії на третину нижче за стартову ціну).

Читайте також

1