Школяр пережив клінічну смерть на уроці фізкультури

Медикам вдалося його реанімувати
Школяр пережив клінічну смерть на уроці фізкультури
Карета швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
29 Січня 2021, 06:08
читать на русском

У Запоріжжі школяр знепритомнів на уроці фізкультури. Працівники школи терміново викликали "швидку" і поки лікарі їхали, хлопець перестав дихати. Медики, яки приїхали на виклик змогли реанімувати учня.

Як повідомляє Telegram-канал "Це Запоріжжя" в учня старшого класу 15-ї школи на уроці фізкультури зупинилося серце і він пережив клінічну смерть. До приїзду швидких першу допомогу йому надавала шкільна медична сестра.

В учня старшого класу 15-ї школи, на уроці фізкультури зупинилося серце і він пережив клінічну смерть. До приїзду швидких першу допомогу йому надавала шкільна медична сестра. Завдяки її діям і швидкому приїзду медиків зі спецобладнанням, школяра вдалося врятувати. Зараз він знаходиться в лікарні, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Про цей випадок повідомив також директор Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Костянтин Малашенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

У школі 17-річний хлопець знепритомнів. До приїзду бригади перестав дихати. Завдяки старанням дитячої реанімаційної бригади на чолі з доктором Юрієм Леонтьєвим його вдалося врятувати. 40 хвилин реанімації, дефібриляція, живий, — написав Малашенко.

За його словами, наразі хлопець перебуває в реанімації.

Нагадаємо, у місті Кам'янському Дніпропетровської області троє учнів отруїлися невідомою речовиною.

Попередньо 14-річний школяр приніс до навчального закладу невідому рідину та пригостив нею двох дівчат 13 та 14 років. Через деякий час дітям стало погано і їх госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

1