Шмигаль пропонує на посаду глави МОЗ Ляшка - депутат

Кандидатуру Ляшка подали за пропозицією "Слуги народу"
Головне
Шмигаль пропонує на посаду глави МОЗ Ляшка - депутат
Віктор Ляшко (фото: facebook.com/viktor.liashko)
19 Травня 2021, 11:27
читать на русском

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль за пропозицією фракції "Слуга народу" на посаду міністра охорони здоров'я внесли кандидатуру головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко у Facebook.

Відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 та частини четвертої статті 114 Конституції України за пропозицією депутатської фракції Політичної партії "Слуга народу", яка згідно з частиною десятою статті 83 Конституції України має права коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України дев'ятого скликання, вношу подання про призначення Ляшка Віктора Кириловича Міністром охорони здоров'я України, - йдеться у поданні Шмигаля (досьє Дениса Шмигаля).

Фото: Олексій Гончаренко у Facebook


Нагадаємо, 18 травня Верховна Рада заслухала звіт міністра охорони здоров'я України Максима Степанова і у результаті проголосувала за його відставку.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що головним претендентом на посаду міністра охорони здоров'я є головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Більше про звільнення Степанова читайте у нашому матеріалі: Топ провалів Степанова та чому Криклія та Петрашка звільняють разом з ним

Читайте також

1