Штаб Байдена добиватиметься правильного підрахунку голосів

Штаб звинувачує Трампа в бажанні перешкодити підрахунку голосів
Штаб Байдена добиватиметься правильного підрахунку голосів
Джо Байден (фото: ABC News)
4 Листопада 2020, 12:25
читать на русском

Штаб кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена готовий через суд добиватися правильного підрахунку голосів.

Про це заявила представник штабу Байдена О'Меллі Діллон, передає Reuters.

Вона назвала обурливою заяву Трампа про спроби фальсифікацій на виборах під час підрахунку голосів.

Заяву президента сьогодні ввечері про спробу припинити підрахунок належним чином бюлетені було обурливим, безпрецедентним і невірним. Це було обурливо, бо це неприхована спроба позбавити американських громадян демократичних прав, - сказала Діллон.

У штабі Байдена звинуватили Дональда Трампа в бажанні перешкодити обробки всіх виборчих бюлетенів. Також зазначили, що готові відстоювати право на належний підрахунок голосів, якщо Трамп звернеться до суду.

Читайте також

Нагадаємо, що громадяни США завершили голосування на президентських виборах, всі дільниці закрилися. Спецслужби не зафіксували серйозних кіберзагроз щодо виборів. За даними ряду американських ЗМІ, попередні результати вказують на те, що більшість голосів виборців набрав демократ Джо Байден, однак підрахунок голосів досі триває.

Своєю чергою, соціальні мережі Twitter і Facebook заблокували деякі облікові записи, які поширювали дезінформацію про вибори в США.

1