Силовики обшукують будинок Медведчука - ЗМІ

СБУ наразі офіційно не повідомляє про обшуки
Важливо
Силовики обшукують будинок Медведчука - ЗМІ
Віктор Медведчук Фото: facebook.com
11 Травня 2021, 15:25
читать на русском

У будинку по вулиці Монтажників в Києві, що належить голові політради партії "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку, до якого раніше застосували персональні санкції, проходять обшуки.

Про це повідомило видання  ZN.UA

Видання зазначає, що саме тут політик разом з сім'єю наразі проживає, поки в основному будинку в Пущі-Водиці триває капітальний ремонт.


Контекст. 19 лютого Рада Нацбезпеки та оборони України ухвалила рішення про запровадження персональних санкцій проти нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко (досьє Оксани Марченко), цивільної дружини нардепа Козака Наталії Лавренюк та ще п`ятьох фізичних і 19 юридичних осіб  через розслідування СБУ про фінансування тероризму. Відомо, що арештували усе майно Медведчука, Марченко та інших фігурантів рішення. При цьому вони зможуть продавати свої активи. Обмеження запровадили на три роки.

Читайте також

Також РНБО вирішила націоналізувати так званий нафтопродуктопровід Медведчука (досьє Віктора Медведчука) на Прикарпатті. Крім того, накладена санкція на частину каналу "1+1", якою володіє Оксана Марченко.

1