Сінгапур, Австралія та Ізраїль: хто найкраще впорався з пандемією COVID-19

При укладанні рейтингу враховували низку параметрів - індекс інфікованих, рівень смертності, нові хворі та інші
Сінгапур, Австралія та Ізраїль: хто найкраще впорався з пандемією COVID-19
Люди, коронавірус (фото: Daily Mail)
29 Квітня 2021, 04:02
читать на русском

Американське видання Bloomberg опублікувало свій рейтинг країн, які найкраще впорались з пандемією COVID-19 за останній місяць.

Як повідомляє Bloomberg, при укладанні рейтингу враховували такі параметри, як індекс інфікованих, рівень смертності від коронавірусу, кількість проведених тестів та відсоток виявлення нових хворих, масштаби вакцинації та надійність карантинних заходів.

На думку видання, Сінгапур найкраще бореться з коронавірусом, оскільки країна ввела ефективні карантинні заходи та активно вакцинувала свої громадян. Тому це допомогло зупинити поширення COVID-19.

Трійка найкращих - Сінгапур, Нова Зеландія та Австралія. Ці країни ​​здатні забезпечити допандемічну якість життя свого населення, за винятком міжнародних подорожей, які в основному закриті, щоб запобігти повторному проникненню вірусу, - зазначили у Bloomberg.

Bloomberg

Польща та Бразилія посіли останні місця у рейтингу, оскільки в цих країнах роблять недостатньо, щоб побороти коронавірус.

На думку авторів, такі багаті країни, як США та Японія, зосередили у себе велику кількість вакцин проти коронавірусу, тому бідні країни мають проблеми з щепленнями.

У рейтингу Bloomberg України немає.

Читайте також

Нагадаємо, на початку березня прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що в країні покінчили з коронавірусом завдяки швидкій та ефективній вакцинації населення. Тому Ізраїль став першою країною, яка поклала кінець пандемії.

Читайте також наш матеріалЛюди погладшали і не хочуть працювати: як нині живе Ізраїль, який офіційно подолав пандемію.

1