"Слуга" Арсенюк влаштував бійку у закладі Черкас - ексгенпрокурор

Нардеп та постраждалий отримали травми черепа
Важливо
"Слуга" Арсенюк влаштував бійку у закладі Черкас - ексгенпрокурор
Олег Арсенюк (фото: Фейсбук)
25 Квітня 2021, 08:35
читать на русском

Ексгенпрокурор Юрій Луценко розповів, що народний депутат від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі у Черкасах.

Про це Луценко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Колишній генпрокурор (досьє Луценка) зацитував добове зведення МВС щодо обставин спричинення тілесних ушкоджень народному депутату.

Згідно із даними, 23 квітня близько 20 години на території розважального комплексу "Бочка" в Черкасах після обіду, влаштованого з нагоди роковин аварії на ЧАЕС, між нардепом Арсенюком та місцевим мешканцем Ковпаком Андрієм Андрійовичем, 1988 р.н., виник конфлікт, під час якого між чоловіками сталася бійка.

Читайте також

В результаті бійки Арсенюк отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а Ковпак – закриту черепно-мозкову травму, забійні травми голови, рук та ніг. Обох доставили до Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги, де їм надано медичну допомогу без подальшої шпиталізації.

За поясненнями опитаних осіб, Арсенюк О.О. та його знайомий Рагульський Е. (брат власника розважального закладу) здійснили напад на Ковпака А.А., якому наносили удари. Відповідно до пояснення самого Ковпака А.А., він помітив конфлікт між адміністратором закладу та НДУ Арсенюком О.О., під час якого останній вже після обіду з нагоди роковин аварії на ЧАЕС начебто протестував проти припинення роботи закладу та вимагав продовження обслуговування клієнтів, - йдеться у повідомленні.

Інформацію про подію зареєстровано в журналі про кримінальні правопорушення Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

Наразі МВС, поліція і сам нардеп не коментують подію.

Нагадаємо, 24 лютого під час сесії Харківської міської ради представники націонал-патріотичних сил зігнали з трибуни представника "ОПЗЖ", який виступав російською, а потім побилися із представниками партії Шарія.