Смертельна ДТП у Закарпатській області: відомі нові подробиці

Водію легкового автомобіля "ВАЗ 2115", який виїхав на зустрічну смугу, було 65 років
Смертельна ДТП у Закарпатській області: відомі нові подробиці
ДТП на Закарпатті (фото: Нацполіція)
30 Листопада 2020, 19:54
читать на русском

У Мукачівському районі Закарпатської області внаслідок зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою загинуло п'ятеро людей, серед яких діти. Поліція встановила нові подробиці ДТП.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Зазначається, що 30 листопада сталася смертельна аварія у селі Лалово, що на Мукачівщині.

Правоохоронці встановили, що ДТП трапилася між двома транспортними засобами, а саме легковим авто "ВАЗ 2115" та вантажівкою "SCANIA".

Попередньо поліціянти встановили, що 65-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем. У результаті ДТП водій та пасажири легковика: 45-річний чоловік, 44-річна жінка та 13-літній хлопчик, загинули на місці аварії. Ще один 13-річний пасажир "ВАЗ 2115" помер згодом у реанімаційному відділенні дитячої обласної лікарні.

Водію вантажівки 49 років, він мешкає у Житомирській області.

Наразі правоохоронці вирішують, чи вносити відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також шукають свідків.

Читайте також

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті 30 листопада сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та вантажівки, унаслідок якої загинуло п'ятеро людей.

Нагадаємо, що на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" на території Новоархангельського району Кіровоградської області сталася ДТП за участі вантажівки "МАЗ" та асфальтоукладчика.

Попередньо водій вантажівки не дотримувався обмежень швидкості на дорозі, зіткнувся з котком та наїхав на робітників-дорожників.