Телеведучого Майкла Щура побили в центрі Києва (відео)

В очі телеведучому розпилили балончик з газом
Телеведучого Майкла Щура побили в центрі Києва (відео)
Майкл Щур (скріншот відео)
21 Квітня 2021, 20:04
читать на русском

Сьогодні 21 квітня близько другої години дня у Києві на перехресті вулиць Ярославів Вал і Франка велосипедист побив телеведучого Майкла Щура, бо той зробив йому зауваження про порушення правил дорожнього руху.

Про це сам Майкл Щур повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Я переходив дорогу по пішохідному переходу. Побачив, що по велодоріжці їде два хлопці на самокатах. Я зупинився, щоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув "Пропускай пішоходів", - розповів Щур.

Хлопець зупинився, зліз з самоката і почав лаятися з ведучим.

І тут пропливає чорний лебідь. Він витягає балончик з газом і запшикує мені очі. Сідає на самокат і продовжує свою прогулянку. Я його догнав і стягнув з самокату. Ми обоє так нормально навернулись. Піднялися. І почався діалог у стилі:

- ти для чого мене запшикав. Я до тебе не проявляв агресії (я реально це сказав, не розумію, як це вдалось сформулювати).

У відповідь він мене вдарив, - продовжив телеведучий.

Потім до них підійшов другий хлопець, віддав Щуру ключі, які випали з його кишені, ще трохи посварилися і розійшлися.

Далі телеведучий відмив очі від газу і зателефонував до поліції.

А далі - дзвінок у поліцію. Дзвінок прийняли. Поліція не приїхала. Потім ми зустріли патрульних - що робити. І патрульні порадили йти у відділок писати заяву. Заява - у поліції, - підсумував Щур.

Телеведучий також зазначив, що якщо він щось зробив неправильно, то готовий нести відповідальність.

Також я хочу знайти цього хлопця. Я впевнений. що він не "навіжений чолов’яга"/не "знахабнілий молодик"/ не "садист водій самоката" (мабуть, таке ви можете прочитати, коли ця вся історія потрапить у новини). Я думаю, що він нормальний тип. Він теж, як і я мав плани на день. І не збирався встрявати у неприємності. Але, на жаль, через одне неправильне рішення - ми з ним встрягли, - поділився планами Щур.

Нагадаємо, В Ізмаїлі (Одеська область) двоє дітей 12-ти та 13-ти років до смерті побили відомого у місті безхатька, якого називали "Петя Карбюратор".

1