Тіло новонародженої дитини знайшли на сміттєзвалищі у Тернопільській області

Поліція шукає батьків хлопчика
Тіло новонародженої дитини знайшли на сміттєзвалищі у Тернопільській області
Фото: Anthony з Pexels
1 Травня 2021, 07:07
читать на русском

Тіло новонародженого хлопчика знайшли комунальники на Борщівському сміттєзвалищі у Тернопільській області.

Як повідомляє місцева поліція, 29 квітня близько 13:00 працівники комунального підприємства знайшли тіло дитини, замотане у ковдру. Про це вони одразу повідомили в місцеве відділення поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Було встановлено, що дитина народилася доношеною, вагою близько чотирьох кілограм.

Працівники поліції звертаються до мешканців Борщівського району, а також жителів Чернівецької та Хмельницької областей, які межують з населеним пунктом, де знайшли тіло дитини, з проханням допомогти встановити особу жінки, яка народила та викинула на сміття своє немовля.  Правоохоронці припускають, що жінка може звернутися за меддопомогою до лікарів або фармацевтів.

Якщо комусь відомо, що та чи інша жінка перебували на останніх місяцях вагітності або повернулася з-за кордону при надії, а зараз в післяродовому стані і дитина відсутня, повідомляйте на лінію "102" та за номерами: (03541) 2-12-45, (098) 750 83 85, (096) 82 69 993.

Можливо хтось з рідних впізнає ковдру. Будь-яка інформація може допомогти встановити особу жінки, яка викинула на сміття власне немовля. Анонімність гарантується, - кажуть правоохоронці.

Нагадаємо, що у приймальній пологового відділення міської лікарні №2 в Тернополі з 2010 року облаштоване "Вікно життя". Матері, які опинилися у складних життєвих умовах, можуть принести та анонімно передати немовлят. За дві останніх доби у "вікні життя" залишили трьох новонароджених - хлопчика та двійнят.

Читайте також

1