Троє "чорних лісорубів" у Сумській області зарубали спільника

Водій, який допомагав лісорубам, "здав" їх поліції
Троє "чорних лісорубів" у Сумській області зарубали спільника
Фото: ГПУ
28 Травня 2021, 14:51
читать на русском

У Сумській області троє місцевих мешканців, які займалися незаконною вирубкою лісу, вбили спільника, який зізнався поліції у причетності їх до злочину.

Як повідомляє Генпрокуратура, троє чоловіків без відповідного дозволу в березні 2021 року незаконно зрубали 62 дерева у прибережній захисній смузі річки Івотка.

До перевезення зрубаних дерев чоловіки залучили ще одного місцевого жителя. Коли його зупинили працівники поліції, він надав свідчення правоохоронцям, вказавши, хто саме його найняв для перевезення деревини.

Після цього підозрювані вивезли чоловіка за місто, щоб переконати не співпрацювати з правоохоронцями. Під час розмови один з них дістав із багажника авто сокиру, якою тричі вдарив потерпілого. Чоловік помер на місці. Його тіло закопали в лісосмузі. Лише через місяць правоохоронцям вдалося встановити обставини зникнення свідка та викрити осіб, причетних до злочину.

Шосткинською окружною прокуратурою Сумської області повідомлено про підозру трьом чоловікам за фактом незаконної порубки дерев. Окрім того, одному з них інкримінують умисне вбивство, а двом іншим - приховування злочину.

Нагадаємо, у Чернігові чоловік вбив свого семирічного сина, завдавши йому не менше 106 разів ножових поранень. Батько не усвідомлював, що робив.

Читайте також

1