Трощив банкомат, стрибав по автівкам і вдарив перехожого: у Києві зафільмували "дикуна" (відео)

Агресивного чоловіка камери зафіксували на вулиці Бориспільській у столиці
Трощив банкомат, стрибав по автівкам і вдарив перехожого: у Києві зафільмували "дикуна" (відео)
Скріншот відео
28 Травня 2021, 19:25
читать на русском

У Києві на вулиці Бориспільській камери зафіксували агресивного чоловіка, який бив ногою по банкомату, стрибав по машинах і вдарив перехожого.

Відповідне відео опублікував "Київ Оперативний".

Інцидент трапився сьогодні, 28 травня близько 14:00. Чоловік міцної статури в зеленій куртці кілька разів з розбігу вдарив ногою по банкомату, після чого підбіг до припаркованої поруч машині і стрибнув на капот. Потім він знову вдарив банкомат, розвернувся і пішов, як ні в чому не бувало. При цьому, йдучи, він вдарив чоловіка, який проходив мимо. В результаті, на капоті автомобіля залишилися глибокі вм'ятини.

Друзі, будьте обережні! Якесь неадекватне створення бігає по Бориспільській і трощить все на своєму шляху. До речі, швидше за все, він має довідку, а тому навряд чи йому щось буде. Раніше таких хоч закривали до спецзакладу, а зараз просто відпускають, - йдеться в описі до відео.

Нагадаємо, у Харківській області за допомогою саморобної вибухівки підірвали банкомат та викрали звідти гроші. Злочинці зірвали навісний замок та проникли до будівлі відділення банку. Потім вони у шатро видачі купюр помістили саморобний вибуховий пристрій та заволоділи касетами з грошима.

Читайте також