Творчість Зеленського впливає на вступ України до НАТО – депутатка

Нардепка Климпуш-Цинцадзе вважає, що у Зеленського збереглася радянська психологія
Ексклюзив
Творчість Зеленського впливає на вступ України до НАТО – депутатка
Іванна Климпуш-Цинцадзе (фото: пресслужба)
2 Березня 2021, 22:00
читать на русском

Народна депутатка України від фракції "Європейська солідарність", колишня віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає, що президент Зеленський не розуміє, навіщо країні інтеграція до ЄС і НАТО.

Про це Климпуш – Цинцадзе розповіла в ексклюзивному інтерв`ю Парламент.UA.

Зокрема, коментуючи "крилате" запитання Зеленського до Байдена про те, чому Україна досі не в НАТО, нардепка відповіла, що радянська психологія Зеленського не дозволяє йому зрозуміти ролі і необхідності інтеграції до НАТО та ЄС.

… Зеленський (досьє Володимира Зеленського) не є дорослим. У цієї людини радянська психологія, система координат, де тобі постійно хтось щось винен, а ти не несеш жодної відповідальності. Він не сприймає інтеграцію в ЄС і НАТО як інструменти докорінних змін країни, – вони йому незрозумілі і непотрібні. Йому треба, щоб хтось кудись нас взяв і все за нього зробив (і, на жаль, так думає, не лише президент). Простими словами, Зеленський питає в лідерів НАТО, ЄС, США, чому вони досі не зробили за нас нашу роботу, - розповіла Климпуш-Цинцадзе.

Депутатка вважає таке явище ганебним, щобільше, вона схиляється до думки, що багаторічна "творчість" колишнього актора, а нині президента Зеленського, теж значною мірою сприяє тому, що Україна досі не в НАТО.

Читайте також

Це ганьбище, а надто, якщо згадати, як Зеленський зовсім недавно сам висміював Захід, на чому світ стоїть, і говорив, що не ходить в гості туди, де його не чекають. Власне, вся його багаторічна "творчість" теж значною мірою сприяла тому, що ми досі не в НАТО, - підкреслила Климпуш-Цинцадзе.


Контекст. 1 лютого в інтерв’ю "Axios", Зеленський побажав Байдену "успіху з усіма викликами, які перед ним постануть" і запитав президента США, чому Україна досі не в НАТО.

1