У Дніпрі вбили і спалили у власному джипі власника магазину зброї

Загинув директор магазину "Ібіс" Анатолій Міщенко
У Дніпрі вбили і спалили у власному джипі власника магазину зброї
Анатолій Міщенко та його авто (Фото: Нацполіція)
1 Квітня 2021, 00:00
читать на русском

У Дніпрі знайшли спаленим у власному джипі Toyota Highlander директора великого магазина зброї "Ібіс" 42-річного Анатолія Міщенка.

Про це пише видання "Днепр оперативный".

Міщенка оголосили в розшук як безвісти зниклого після того, як в понеділок, 29 березня, чоловік поїхав у невідомому напрямку з магазину близько 9: 30 ранку і після цього зв'язок з ним обірвався.

30 березня його спалений автомобіль виявили під Дніпром в районі Старих Кодак, на задньому сидінні лежав обгорілий труп, також в салоні була порожня каністра з-під бензину. За даними видання, експертиза ДНК підтвердила, що останки належать Міщенку.

Читайте також

Попередньо подія кваліфікується, як вбивство і приховування доказів за допомогою підпалу. Ведеться слідство. Основні версії – можлива помста дружини (Міщенко перебував у процесі розлучення), конфлікт інтересів на колишній роботі у "Беркуті" або нинішня професійна діяльність, однак офіційно поліція жодну з версій поки що не прокоментувала.

Нагадаємо, в Одеській області пасажир таксі задушив водія просто у салоні авта, а потім вкрав машину. Зі слів злочинця, який 14 років відсидів у тюрмі за тяжкі злочини, він відібрав у таксиста машину, бо не мав грошей, щоб заплатити йому.

1