У Донецькій області п'яний водій на узбіччі збив сім'ю з дітьми: батько загинув

Під час руху заднім ходом 23-річний водій наїхав кузовом автомобіля на двох дітей та чоловіка
У Донецькій області п'яний водій на узбіччі збив сім'ю з дітьми: батько загинув
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
3 Травня 2021, 18:27
читать на русском

У Покровську Донецької області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. П'яний водій на узбіччі збив чоловіка з дітьми, а результаті чого батько помер.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що 1 травня 2021 року, близько 19:30,23-річний водій, перебуваючи напідпитку, під час руху заднім ходом наїхав кузовом автомобіля на двох дітей та чоловіка, які в цей час стояли на узбіччі.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 9-річний хлопчик та 13-річна дівчинка отримали забої, а 45-річний батько останньої – тяжкі тілесні ушкодження, від яких наступного дня помер у реанімаційному відділенні міської лікарні, - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області сталося лобове зіткнення легковика з рейсовим автобусом, в результаті двоє людей загинули, ще шестеро потрапили до лікарні.

Читайте також

1