У ДТП в Тернопільській області травмувалися семеро людей - фото

В одному із автомобілів на момент ДТП перебувала родина із шести осіб
У ДТП в Тернопільській області травмувалися семеро людей - фото
ДТП у Тернопільській області Фото: МВС України
7 Лютого 2021, 23:00
читать на русском

У ДТП в Тернопільській області травмувалися семеро людей. Постраждалих шпиталізували до лікарні.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції, дорожньо-транспортна пригода сталася 7 лютого вранці.

Семеро дорослих та двоє неповнолітніх дітей потрапили у дорожньо-транспортну пригоду на Тернопільщині на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Зелена. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Попередня причина автопригоди - важкі погодні умови та занос, - зазначили у поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, рухаючись в напрямку Бучача, не впорався з керуванням і автомобіль на не розчищеній дорозі викинуло на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру автівка врізалася в зустрічний мінібус марки Peugeot Expert під керуванням жителя Тисмениці.

Читайте також

На момент ДТП в Opel перебував водій з родиною, а це шість пасажирів серед яких - двоє неповнолітніх. В іншому авто - двоє людей.

В результаті ДТП шестеро потерпілих отримали легкі тілесні ушкодження, а 13-річний хлопець - черепно-мозкову травму важкого ступеня. Усіх доправили до лікарні.

Попередня причина автопригоди - важкі погодні умови та занос. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі ст. 286 Кримінального кодексу України, - зазначили у поліції.

Нагадаємо, в Україні хочуть посилити покарання за водіння автомобіля напідпитку, оскільки останнім часом трапилось багато гучних ДТП саме через алкоголь.

1