У Грузії заборонили роботу муніципальних автобусів та метро

Задля зниження мобільності та контактів між людьми у країні 4-11 травня оголосили вихідними
У Грузії заборонили роботу муніципальних автобусів та метро
Транспорт, автобуси в Грузії (фото: newsgeorgia.ge)
4 Травня 2021, 00:16
читать на русском

Від 3 травня у Грузії зупинилися муніципальні автобуси та припинило свою роботу метр через введення додаткових обмежень. Суворі карантинні обмеження триватимуть щонайменше до 12 травня.

Як повідомили "Новини Грузії", таке рішення ухвалила міжвідомча координаційна рада через стрімке поширення коронавірусу. Втім, міжміський транспорт курсуватиме без обмежень.

Задля зниження мобільності та контактів між людьми у країні 4-11 травня оголосили вихідними.

Водночас уряд вирішив закрити вхід на кладовища по всій Грузії від 2 по 4 травня у зв'язку з погіршенням COVID-ситуації. Тому відвідати могили рідних і близьких на великодні свята жителі Грузії зможуть після 4 травня.

Дороги, що ведуть до кладовищ, контролюють екіпажі патрульної поліції. Штраф за порушення заборони становить дві тисячі ларі (600 доларів).

Зазначимо, що у Грузії епідеміологи фіксують третю хвилю COVID-19. Напередодні там зафіксували 988 нових випадків COVID-19.

Нагадаємо, що від 23 березня в Україні діють нові правила в’їзду та перебування на території України. Зокрема, громадяни повинні пред’явити негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше, ніж за 48 годин до перетину кордону країни.

Читайте також наш матеріал: Нарешті відпочинок: куди українці можуть полетіти на травневі в умовах жорстких локдаунів

Читайте також