У Харкові мачуха пробила череп 10-річній дівчинці

Дівчинка потрапила до лікарні
У Харкові мачуха пробила череп 10-річній дівчинці
Національна поліція України
5 Грудня 2020, 22:39
читать на русском

У Харкові жінка побила 10-річну падчерку. Дівчинка потрапила до лікарні з черепно-мозковою травмою та численними гематомами. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

У Харкові поліція притягнула до відповідальності жінку за побиття малолітньої дитини. Як з’ясувалось, мачуха систематично била 10-річну дівчинку. На даний час школярка знаходиться в центрі реабілітації, — йдеться у повідомленні.

Як відомо, поліції повідомили про неналежний догляд за дитиною.

Читайте також

До них додому виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства, а також інспектор ювенальної поліції.

Дитину шпиталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою та численними гематомами.

На 35-річну жінку правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) і ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також на мачуху виписано тимчасовий заборонний припис, — додали в поліції.

Нагадаємо, 20 листопада у Харкові чоловік прийшов з гранатою до квартири колишньої дружини та підірвав її. Йому відірвало руку, жінка та дитина не постраждали.

1