У Карпатах загорівся готель: евакуювали 25 туристів

Вогонь повністю охопив будівлю
У Карпатах загорівся готель: евакуювали 25 туристів
Горить готель у Буковелі фото: ДСНС

Вночі, 6 січня, в селі Поляниця Івано-Франківської області загорів триповерховий житловий котедж "Салют Буковель", внаслідок чого евакуювали 25 туристів.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Зазначається, інформація про спалах надійшла рятувальникам о 3:48. Коли пожежники прибули за вказаною адресою, то побачили, що вогонь повністю охопив будівлю на площі 250 квадратних метрів.

Читайте також

Існувала також загроза перекидання вогню на сусідні будівлі. З приміщення вивели на свіже повітря усіх осіб, які проживали в готелі, - йдеться у повідомленні.

До гасіння пожежі були залучені 24 рятувальники та 8 одиниць техніки. Вони загасили вогонь о 7:18.

Нагадаємо, що під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи. Пожежа сталася 25 грудня в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Раніше повідомлялось, що у Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу. 22 грудня у Шевченківському районі столиці, на вулиці Антона Цедіка, 4, горіла одна з адміністративних будівель заводу "Київхліб".