У Києві психічно хворий чоловік вбив та розчленував власну матір - відео (оновлено)

Поліція затримала підозрюваного на залізничному вокзалі у Білій Церкві
У Києві психічно хворий чоловік вбив та розчленував власну матір  - відео (оновлено)
Ніж, напад з ножем (фото: Pexels)
14 Травня 2021, 12:19
читать на русском

У Подільському районі столиці на проспекті Правди, 38 сталося вбивство.

Як повідомляють "Вартові Еспресо", психічно хворий чоловік вбив і розчленував власну матір.

Про злочин стало відомо, коли колега вбитої зателефонувала правоохоронцям та розповіла, що 69-річна жінка не з’явилась на роботі.

Заявниця повідомила правоохоронцям, що у її подруги постійно виникали сварки із сином, а напередодні з її оселі було чутно крики, - розповіли правоохоронці.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що під час невідкладного обшуку правоохоронці виявили фрагменти тіла 64-річної киянки та встановили, що до вчинення злочину причетний 39-річний син загиблої, який після скоєння злочину одразу вдався до втечі:

Зловмисник постійно конфліктував із власною матір’ю та під час чергової сварки завдав декілька ножових поранень жінці, а після, щоби приховати сліди злочину, розчленував тіло, фрагменти якого закопав у лісі. Поліцейські Київської області за орієнтуванням затримали підозрюваного на залізничному вокзалі у місті Біла Церква. Наразі із затриманим проводяться слідчі дії, також під час досудового розслідування буде призначено судово-психіатричну експертизу для встановлення осудності затриманого.

За скоєння тяжкого злочину чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 28 квітня перехожий у Києві знайшов сумку, у якій було розчленоване тіло. Згодом правоохоронці повідомили, що затримали підозрюваного. Він розповів, що вбив товариша під час сварки.

Читайте також

1