У Києві стоматолог намагався вбити струмом 70-річну пацієнтку

Чоловік також обкрадав своїх клієнтів та вказував хибні ціни за лікування
У Києві стоматолог намагався вбити струмом 70-річну пацієнтку
Стоматолог (фото: Pexels)
24 Березня 2021, 04:14
читать на русском

Столичного лікаря-стоматолога підозрюють у замаху на вбивство, розбійних нападах та шахрайстві на 400 тис. гривень. Він намагався вбити струмом свою 70-річну пацієнтку.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

У Києві стоматолога підозрюють у замаху на вбивство 70-річної громадянки шляхом під’єднання електричних дротів, які заздалегідь мав при собі, до електричного живлення напругою 220 Вт в електричному щитку, що розташований поряд з квартирою проживання потерпілої.

Йому повідомили про підозру у вчиненні замаху на вбивство, розбійних нападах, крадіжці, шахрайстві в особливо великих розмірах та погрозі насильством щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187, ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 345 КК України).

33-річний підозрюваний родом з Чернігівської області. Його взяли під варту. Під час засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваний здійснював погрози на адресу прокурора, у зв’язку з чим йому додатково інкриміновано ч. 1 ст. 345 КК України.

Читайте також

Слідство з'ясувало, що від травня 2019 року по вересень 2020 року чоловік займався стоматологічною практикою та вводив пацієнтів в оману. Він повідомляв пацієнтам хибну інформацію щодо необхідного обсягу медичного лікування. Таким чином чоловік заволодів близько 400 тисячами гривень своїх пацієнтів.

Крім того, у березні 2020 року стоматолог під приводом необхідності здійснення медичних процедур проник до житла однієї з пацієнток та викрав банківську картку, з якої зняв 78 тисяч гривень.

У червні 2020 року підозрюваний під приводом супроводження однієї з пацієнток додому застосував сильнодійні речовини, від яких потерпіла втратила контроль над своїми діями. Надалі, користуючись її напівпритомним станом, чоловік викрав коштів та матеріальних цінностей загальну суму 63 тисячі гривень.

Нагадаємо, що 12 лютого в Інтернеті з'явилось відео, як у Рівному лікар-стоматологиня била та душила маленьких дітей, яких батьки привели полікувати зуби. Серед дітей був хлопчик та трирічна дівчинка із хворобою серця.

1