У Києві загорілась Укрриба: вогонь охопив всю будівлю

На місці працюють рятувальники та пожежники
У Києві загорілась Укрриба: вогонь охопив всю будівлю
Вогонь (фото: Pexels)
4 Січня 2021, 13:12
читать на русском

У Солом'янському районі Києва на території приватного акціонерного товариства "Укрриба" виникла пожежа, яка поширилась на всю будівлю.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Київ. На території ПрАТ Укрриба, пожежа! Повітрофлотський проспект, 66. Поширення на всю будівлю, - йдеться у повідомленні.

На другому поверсі з вікон йде густий чорний дим та видно вогонь.

Пожежу на Укррибі погасили, витоку аміаку з холодильників не було. Зазначається, що горіли офісні приміщення і документація. Кажуть, завтра там повинна була бути податкова перевірка.

Читайте також

Нагадаємо, що під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи. Пожежа сталася 25 грудня в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Раніше повідомлялось, що у Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу. 22 грудня у Шевченківському районі столиці, на вулиці Антона Цедіка, 4, горіла одна з адміністративних будівель заводу "Київхліб".

30 грудня у Києві на Троєщині сталася серйозна пожежа у квартирі багатоповерхівки, постраждали люди. Пожежа виникла в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку на площі 15 кв.м з розповсюдженням вогню на загальний коридор, розміром 4 кв.м.

1