У Краматорську військовий підпалив товариша по службі

Військовий-контрактник побив колегу, почав душити, а потім облив мастилом і підпалив, аби забрати гроші
У Краматорську військовий підпалив товариша по службі
Обгорілий одяг потерпілого військового (Фото: ДБР)
1 Грудня 2020, 13:09
читать на русском

У Краматорську Донецької області 44-річний військовослужбовець за контрактом - водій однієї з військових частин, покалічив свого колегу, аби заволодіти грошима потерпілого.

Про це повідомили у ДБР.

Інцидент трапився в районі операції Об`єднаних сил. Слідство встановило, що зловмисник напав на свого колегу, побив його та намагався душити. Потім облив потерпілого мастилом для бензопил, підпалив запальничкою та забрав 9, 5 тисячі грн.

Наразі потерпілий перебуває у Центральній міській лікарні міста Торецьк із закритою черепно-мозковою травмою та опіками правої ноги.

Одяг потерпілого військового (Фото: ДБР)

Під час досудового розслідування проведено невідкладний обшук, огляди місця події, допити свідків, в результаті яких встановлено особу, яка ймовірно вчинила кримінальне правопорушення.

Військовослужбовцю – зловмиснику вже повідомлено про підозру у:

  • порушенні статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності між ними відносин підлеглості, що має характер знущання з військовослужбовця;
  • нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також

Нагадаємо, днями на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" на території Новоархангельського району Кіровоградської області сталася ДТП за участі військової вантажівки "МАЗ" та асфальтоукладчика. Військова вантажівка розчавила двох дорожніх робітників, ще один перебуває в лікарні.