У Кривому Розі горів будинок: загинули люди

До гасіння пожежі залучили 10 працівників ДСНС
У Кривому Розі горів будинок: загинули люди
Рятувальники (фото: dsns.gov.ua)
15 Січня 2021, 09:34
читать на русском

У Дніпропетровській області сталася пожежа в приватному будинку, внаслідок чого загинули двоє людей.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що 15 січня о 08:30 до ДСНС надійшла інформація, що о 08:02 у м. Кривий Ріг в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей.

Так, о 08:15 пожежу локалізовано на площі 10 м кв. О 08:37 працівники служби пожежу погасили.

Речниця ГУ ДСНС Кривого Рогу Світлана Чередніченко повідомила, що горів приватний житловий будинок на 4-х господарів. На момент прибуття рятувальників вогнем була охоплена кухня одного з власників будинку. Під час гасіння були виявлені тіла двох жінок - одне тіло повністю обгоріле, інша особа загинула, орієнтовно, через отруєння продуктами горіння. Тіла направлені на СМЕ. Дані осіб встановлюються.

Читайте також

До гасіння залучено десять осіб особового складу та дві одиниці техніки ДСНС.

Нагадаємо, що під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи. Пожежа сталася 25 грудня в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Також 30 грудня у Києві на Троєщині сталася серйозна пожежа у квартирі багатоповерхівки, постраждали люди. Пожежа виникла в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку на площі 15 кв.м з розповсюдженням вогню на загальний коридор, розміром 4 кв.м.