У Луцьку чоловік впав у 5-метровий котлован та вижив - відео

Постраждалого помітила перехожа й викликала рятувальників
У Луцьку чоловік впав у 5-метровий котлован та вижив - відео
Фото: ДСНС
4 Січня 2021, 18:01
читать на русском

У Волинській області рятувальники витягли травмованого чоловіка з п'ятиметрового котловану. Постраждалого помітила перехожа й викликала рятувальників.

Подія сталася 4 січня об 11:46 на вулиці Привокзальній, де чоловік упав у викопаний для ремонту теплотраси котлован, завглибшки п'ять метрів. Чоловік знаходився на дні котловану у воді та був без свідомості, - повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Працівники ДСНС за допомогою рятувальних мотузок зафіксували постраждалого на медичних ношах та підійняли телескопічною драбиною на поверхню, де й передали до рук медиків.

Читайте також


Потерпілого госпіталізовано до Луцької міської клінічної лікарні, він перебуває в реанімації.

Нагадаємо, у Бердичеві Житомирської області чоловік загинув під колесами власного автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода сталася уранці 26 грудня. У результаті потрапляння під колеса транспортного засобу чоловік отримав травми, несумісні з життям.

Правоохоронці попередньо з'ясували, близько 7:50 водій автомобіля Mercedes Vario, 56-річний житель Житомира, який займався розвезенням товарів, зупинився поблизу місцевої крамниці та зайшов до вантажного відділення. У цей час авто почало котитися назад і водій, намагаючись його зупинити, почав бігти до кабіни, однак впав та потрапив під колеса транспортного засобу.