У Маріуполі чоловік захопив заручників та грозився підірвати банк

Він агресивно себе поводив
У Маріуполі чоловік захопив заручників та грозився підірвати банк
Поліція фото: пресслужба нацполіції
10 Грудня 2020, 19:06
читать на русском

У Маріуполі чоловік у відділенні банку погрожував підірвати будівлю і вимагав від журналістів та поліції приїхати на місце.

Про це повідомляє Національна поліція.

Зловмисник зайшов у відділення банку в Лівобережному районі Маріуполя з коробкою з проводами, в якій, за його словами, був вибуховий пристрій. Він зачинив у кімнаті трьох співробітниць і погрожував підірвати всіх. Загарбник вимагав приїзду начальника поліції міста, спецпідрозділу КОРД і журналістів, - йдеться у повідомленні.

Протягом п'яти хвилин на місце прибула поліція на чолі з начальником обласного главку Миколою Семенишиним, рятувальники та інші служби. Була організована робота слідчо-оперативної групи, переговірників, КОРДу, роти спецпризначення, вибухотехніків і кінологів.

Читайте також

З чоловіком почали переговори двоє співробітників поліції і КОРДу, які запропонували обміняти двох жінок на себе. Однак захоплювач не погодився і поводив себе агресивно, - зазначають в поліції.

30-річний чоловік з Торецка був затриманий і знешкоджений, а заручниці звільнені. Ніж і підозрілу коробку вилучили. В ній не виявили вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 грудня, на вулиці Дерибасівській в центрі Одеси злочинець погрожував підірвати гранату в кафе MacDonald`s.

1