У Мінську чоловік вчинив самоспалення біля Будинку уряду - відео

У потерпілого обпечені понад 50% тіла
У Мінську чоловік вчинив самоспалення біля Будинку уряду - відео
Самоспалення (Фото: Nexta)
22 Січня 2021, 11:39
читать на русском

Біля Будинку уряду в центрі Мінська чоловік вчинив самоспалення.

Про це пише TUT.BY, відео події оприлюднене у соцмережах.

На відео видно, як охоронці Будинку уряду збивають полум'я з потерпілого за допомогою вогнегасників. Місце події оточила поліція.Потім приїхала швидка допомога, яка відвезла потерпілого.

Уточнюються обставини, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Ми встановлюємо особу постраждалого чоловіка, - зазначила офіційний представник ГУВС Мінміськвиконкому Наталія Ганусевич.

Потерпілого доставили до Республіканського опікового центру. За інформацією МОЗ Білорусі, він перебуває без свідомості, у нього понад 50% опіків тіла.

Читайте також

Нагадаємо, перший цього року смертний вирок винесений судом у Білорусі. У Слуцьку (Білорусь) Мінський обласний суд засудив Віктора Скрундіка до смертної кари за вбивство двох пенсіонерів та замах на вбивство 85-річної жінки.

Двом спільникам вбивці присудили 18 років позбавлення волі з відбуванням у колонії посиленого режиму, 22 роки колонії посиленого режиму. А третьому фігуранту справи суд призначив рік виправних робіт з виплатою 10% заробітку.

Перед тим 30 червня 2020 року колегія Верховного суду з кримінальних справ скасувала смертний вирок Віктору Скрундіку та інші вироки у цій справі. Кримінальну справу було направлено до Мінського обласного суду на новий розгляд. Розгляд справи розпочався 7 вересня, але 12 жовтня, коли в суді мали прозвучати останні слова обвинуваченого, судовий розгляд кілька разів переносився через COVID-19.

1