У перший день роботи магазину IKEA люди годинами стоять у черзі - фото

Магазин IKEA атакував натовп відвідувачів
Ексклюзив
У перший день роботи магазину IKEA люди годинами стоять у черзі - фото
1 Лютого 2021, 16:22
читать на русском

Новий магазин IKEA в Києві не може одночасно вмістити усіх охочих, люди чекають у чергах по кілька годин.

Про це повідомляють кореспонденти Парламент.UA.

Новий магазин IKEA, який сьогодні, 1 лютого, розпочав свою роботу у Києві, атакував натовп покупців. Щоби потрапити до магазину, люди спочатку стоять у черзі, аби зареєструватися і отримати смс-кою номерок у черзі. А вже після отримання номера треба діждатися підтвердження, аби зайти до магазину.

Магазин IKEA (Фото: Парламент.UA)

Черги й справді довжелезні,  - розповіла киянка Катерина. – Аби потрапити безпосередньо до приміщення магазину довелося витратити кілька годин. Добре, що в сам торговельний центр, де розташований магазин, можна зайти без проблем, щоби не мерзнути на вулиці.

Як видно з фото, численні відвідувачі магазину навіть забули про обов`язкову соціальну дистанцію.

Нагадаємо, у київському торговельному центрі  Blockbuster Mall  шведська транснаціональна корпорація IKEA відкрила перший в Україні офлайн-магазин.

У відкритті магазину взяв участь мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що прихід такого інвестора, як IKEA особливо цінний у ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією.

На першому етапі у магазині в наявності буде близько 2000 товарів. Магазин відкриється без традиційного відділу харчування, який наявний у магазинах компанії в інших країнах.

Зазначається, що магазин працюватиме з 10:00 до 22:00 з суворим дотриманням протиепідемічних заходів, як-то соціальна дистанція, обов’язкове носіння масок, перевірка температури та регулярна дезінфекція приміщення.

Як відомо, наприкінці 2017 року IKEA оголосила про наміри вийти на український ринок. Навесні 2018 року  корпорація визначила формат магазину, що найкраще підходить для українського ринку це мав стати магазин нового міського формату (city store). Влітку 2018 року IKEA розпочала процес укладення договорів з основними партнерами та у червні 2019 року – IKEA почала масштабну кампанію з набору персоналу до магазину міського формату у Києві.

1