У "Спортмастері" пояснили, чому продовжують працювати попри санкції

У компанії заявили, що потрапляння в список санкцій є помилковим
Важливо
У "Спортмастері" пояснили, чому продовжують працювати попри санкції
Спортмастер Фото: Людмила Книш у Фейсбуці
22 Лютого 2021, 15:32
читать на русском

Генеральний директор "Спортмастер Україна" Людмила Книш пояснила, чому мережа магазинів продовжує працювати попри санкції РНБО.

За її словами, всі ці роки компанія "Спортмастер Україна" вела і веде самостійний, незалежний, чесний, відкритий бізнес, заснований на дотриманні Законів України, встановлених правил і кодексу бізнесу, залишаючись поза політикою.

Сьогодні магазини "Спортмастер Україна" продовжують свою роботу, дотримуючись усіх норм міжнародного та національного законодавства. Зобов’язання перед клієнтами та партнерами виконуються в повному обсязі згідно з досягнутими угодами, - написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також

За її словами, одним з основних пріоритетів компанії є збереження робочих місць для співробітників, забезпечення своєчасних виплат заробітних плат, компенсаційних і пільгових виплат.

На сайті Асоціації рітейлерів України опубліковано заяву компанії щодо санкцій.

У ній зазначається, що санкції введено відносно сінгапурської Sportmaster Operations Pte. Ltd і що ТОВ "Спортмастер Україна" не має до неї жодного відношення.

Прецедент включення Sportmaster Operation Pte.Ltd в санкційний список є не аргументованим і безпідставним, що викликає багато питань, відповіді на які поки не можуть дати навіть провідні юристи України, - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, 20 лютого президент України підписав указ, яким затвердив рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти низки компаній, у тому числі проти Sportmaster Operation Pte.Ltd.

1