У ВМС ЗСУ назвали ім`я військовослужбовця, який загинув вчора на Донбасі

Від кулі снайпера загинув старший матрос Олександр Отрєп’єв
Важливо
У ВМС ЗСУ назвали ім`я військовослужбовця, який загинув вчора на Донбасі
Свічка (Фото: Вінницька ОДА)
22 Січня 2021, 17:13
читать на русском

21 січня, у зоні проведення ООС загинув старший матрос Олександр Отрєп’єв.

Про це повідомили на сторінці ВМС ЗСУ у Фейсбуці.

У зоні проведення Операції Об’єднаних Сил в Донецькій та Луганській областях, під час виконання бойових завдань по захисту незалежності та територіальної цілісності України загинув наш бойовий побратим – старший матрос Отрєп’єв Олександр Сергійович, - йдеться у повідомленні.

Морський піхотинець 39-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського ВМС ЗС України Олександр Отрєп’єв отримав поранення, несумісне із життям.

Отрєп’єв отримав смертельне поранення 21 січня близько 20:00 в районі Гнутового внаслідок обстрілу з боку російських окупантів.

Нагадаємо, учора у Демократичній республіці Конго загинув український військовослужбовець 11-ї Окремої бригади армійської авіації "Херсон" - старший лейтенант ЗСУ Олександр Мулявка.

7 грудня стало відомо про смерть українського військового в окремому вертолітному загоні місії ООН в республіці Конго. Через раптову зупинку серця помер військовий 18 окремого вертолітного загону старший солдат Сергій Савченко.

До того ж 23 листопада командування медичних сил Збройних сил України, повідомило, що військовослужбовець ЗС У (перебуваючи у складі місії ООН в ДР Конго) захворів на коронавірус. У нього спостерігалась легка форма захворювання. Він перебував на лікуванні в ізоляторі військової частини. Лікарі проводили інтенсивну терапію, яка на жаль не дала позитивного результату і військовий помер.

1