У Запорізькій області дитину вкусила гадюка: вона в реанімації

Дівчинка торкнулася змії, яка її вкусила
У Запорізькій області дитину вкусила гадюка: вона в реанімації
Гадюка, змія (фото УНІАН)
8 Травня 2021, 03:33
читать на русском

В Енергодарі (Запорізька область) 6-річна дівчинка потрапила до реанімації після укусу гадюки.

Про це йдеться в сюжеті ТСН на каналі 1+1.

Під Запоріжжям дитячий будинок сімейного типу виїхав на природу. Дорослі вирішили розважити дітей, і доки розгортали намети, малеча помітила плазуна, який висів на дереві. Діти стали сперечатися, хто з них найхоробріший і зможе торкнутися гадюки. Першою визвалася 6-річна Софійка і щойно вона протягнула руку - отримала укус за палець, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Дівчинку у тяжкому стані доправили до реанімації. Там дитині вчасно ввели спеціальну ін'єкцію та провели детоксикацію після зміїної отрути. З реанімації дівчинку вже перевели до загального відділення, їй набагато краще.

Слава Богу що набряк в динаміці у неї зменшився, немає такої вже напруги м'язового шару, і нам не довелося робити великі хірургічні втручання, - розповів завідувач хірургічного відділення Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні Володимир Лебединський.

Нагадаємо, 18 квітня до Служби порятунку "101" у Дніпрі надійшло повідомлення, що на вулиці Електрозварювальній Новокодацького району Дніпра в приватний житловий будинок заповзла змія.

1