У Зеленського порадили Лукашенку розібратися з власною легітимністю

так в офісі президента відповіли на заяву Лукашенка про те, що Зеленському слід повчитися демократії
Важливо
У Зеленського порадили Лукашенку розібратися з власною легітимністю
Володимир Путін і Олександр Лукашенко (фото: з відкритих джерел)
22 Квітня 2021, 21:14
читать на русском

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що президент України Володимир Зеленський поводиться некоректно і недипломатично.

Про це повідомляють телеграм-канали.

Свою думку Лукашенко висловив під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Мені здається, Володимир Володимирович, Зеленському вже час навчитися конкретно дипломатично поводитися, крім усього іншого,- запопадливо сказав президент Білорусі.

Свій коментар Лукашенко  додав до промови Путіна про те, що Зеленському (досьє Володимира Зеленського) потрібно вести переговори з ватажками бойовиків на Донбасі.

У Зеленського на зауваження Лукашенка відреагували швидко:

... панові Лукашенку бажано розв'язати питання з власною легітимністю сьогодні у власній країні й намагатися дотримуватися коректних дипломатичних (ось вже парадокс!) рамок, оцінюючи інших лідерів і інші країни ..., - заявив радник керівника Офісу Президента України щодо антикризових комунікацій Михайло Подоляк.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що готовий прийняти президента України Володимира Зеленського в Москві в будь-який зручний час, якщо він хоче обговорити двосторонні відносини.

Президент РФ заявив, що Україна нібито зробила багато кроків, що руйнують відносини країн, і що він буде вітати відновлення відносин. Однак, щодо Донбасу позиція Путіна полягає в тому, щоб Зеленський спочатку зустрівся з керівництвом "ЛДНР".