Утекти не вдалось: ексзаступнику голови правління "ПриватБанку" вручили підозру

Експосадовець намагався покинути країну на приватному літаку, який летів до Відня
Головне
Утекти не вдалось: ексзаступнику голови правління "ПриватБанку" вручили підозру
Фото: facebook.com/nabu.gov.ua
22 Лютого 2021, 15:39
читать на русском

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру колишньому заступникові голови правління ПриватБанку  у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, який втікав з країни на чартерному рейсі.

Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Зазначається, що генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова погодила повідомлення про підозру колишньому заступнику голови правління "ПриватБанку".

Оперативники з'ясували, що експосадовець планував покинути Україну на приватному літаку у напрямку Відня, вилетівши з Дніпра.

Фото: babel.ua

Завдяки зусиллям керівника групи детективів та директора НАБУ, які звернулися до Державіаслужби, літак здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль", де розпочато проведення невідкладних слідчих дій, - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, йдеться про Володимира Яценка, який у 2016 році був першим заступником голови правління "ПриватБанку". У грудні 2019 року він був серед тих, хто оскаржував його націоналізацію.

Венедіктова у Facebook висловила подяку за проведену операцію колегам з НАБУ і САП. За її словами, мало людей було інформовано про підписані неї підозри, але інформацію все одно "злили".

Це не завадило пану, який в той час працював першим заступником голови правління "ПриватБанку", в якийсь дивовижний спосіб замовити чартерний рейс до Відня, перебуваючи в Дніпрі. Завдячуючи нашим спільним діям, літак здійснив посадку в Борисполі. Фініта, - повідомила генпрокурорка.

Читайте також

Нагадаємо, що у Національному антикорупційному бюро України вважають, що Печерський районний суд Києва може ухвалити рішення, яким забере у НАБУ справу ПриватБанку про виведення коштів.

1