В італійській провінції Больцано протестували майже 350 тисяч осіб на COVID-19

У провінції хворобу COVID-19 діагностували у майже 3 200 осіб (0,9%)
В італійській провінції Больцано протестували майже 350 тисяч осіб на COVID-19
Коронавірус (фото: Pinterest)
24 Листопада 2020, 09:29
читать на русском
В італійській провінції Больцано протягом останнього вікенду протестували на хворобу COVID-19 346 тисяч жителів, що становить 61,9% населення провінції.

Про це повідомляє видання Alto Adige.

За підсумками тестування, хворобу COVID-19 діагностували у майже 3 200 осіб (0,9%). Всього у провінції проживає близько пів мільйона людей.

Програма тестування населення була оголошена перед запланованим відкриттям початкових шкіл та дошкільних установ у вівторок. Тест на антигени був добровільним та безкоштовним.

Читайте також

Нагадаємо, що 22 листопада школярі в Італії провели сидячу акцію протесту в  столиці країни. Санітарні обмеження, дистанційне навчання і боротьба з глобальним потеплінням, - ці проблеми особливо турбують їх.

Активісти зазначають, що таких миттєвостей єднання їм не вистачає найбільше, - можливості поговорити один з одним, просто зібратися разом, - і це боротьба, яку ведуть переважно учні, - особливо після відмови вчителів підтримати їхній протест. Школярі впевнені, що вчителі повинні бути поруч з ними, навіть якщо не розуміють, як це - не мати можливості піти в школу.

А 25 жовтня італійська влада ввела нові жорсткіші "коронавірусні" обмеження для протидії другій хвилі пандемії COVID-19.

1