В Києві результати виборів оголосять не пізніше 6 листопада - комісія

Точної дати проведення другого туру на місцевих виборах поки немає - Айвазовська
Важливо
В Києві результати виборів оголосять не пізніше 6 листопада - комісія
Вибори 2020 року, член виборчої дільниці у захисному екрані та виборець у масці (фото: Парламент UA)
26 Жовтня 2020, 15:00
читать на русском

Результати виборів мера Києва оголосять не пізніше 6 листопада, проте київська міська територіальна виборча комісія намагатиметься зробити це раніше.

Про це у ході брифінгу повідомив заступник голови Київської міської територіальної виборчої комісії Микола Нілов.

Офіційні результати Київська міська територіальна виборча комісія повинна оголосити не пізніше як на 12-й день після дня голосування - це 6 листопада. Ми будемо намагатися зробити це скоріше, - зазначив він.

Читайте також

Своєю чергою, координатор громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська під час брифінгу повідомила, що точної дати проведення другого туру на місцевих виборах поки немає, адже у різних регіонах він проходитиме в різні дати.

В деяких регіонах вони можуть пройти 15 жовтня, в інших - 22 жовтня. Законодавство визначає, що результати встановлюються не пізніше, ніж на дванадцятий день після дня голосування, а повторне голосування організовується протягом трьох тижнів, - заявила вона.

Нагадаємо, що колишній депутат Верховної Ради Віктор Лозінський, якого засуджували до 15 років ув'язнення за вбивство, за даними екс-полів, виграв у виборах голови об'єднаної територіальної громади у Кіровоградській області.

1