В Очакові знайшли мертвим чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство військового (фото)

Попередньо причиною смерті називають самогубство
В Очакові знайшли мертвим чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство військового (фото)
Самогубство військового (Фото: Нацполіція)
3 Травня 2021, 08:35
читать на русском

В Очакові Миколаївської області знайшли мертвим чоловіка, якого підозрювали у замаху на вбивство військового.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Миколаївської області.

1 травня близько 18:25 до поліції надійшло повідомлення проте, що в м. Очаків по вул. Кінбурнська в канаві поблизу сміттєзвалища знайшли труп чоловіка з тілесними ушкодженнями. На померлому був одяг захисного кольору, схожий на формений.

Експерт, оглянувши тіло, виявив порізи на руках та шиї. Попередня причина смерті - самогубство, остаточну встановить судово-медична експертиза.

З місця події поліціянти вилучили ніж, а також пістолет, які направили на дослідження.

Особа чоловіка встановлена, ним виявився 26-річний місцевий військовослужбовець, який підозрювався у замаху на вбивство іншого військового, що трапилося  23 квітня у дворі будинку по вулиці Бузькій в Очакові.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", як того вимагає процедура у подібних випадках. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, в Очакові (Миколаївська область) 23 квітня о сьомій ранку невідомий вистрілив у голову військовослужбовцю, який йшов на роботу. У поліції опублікували фото підозрюваного, якого тепер знайшли мертвим.

1